6944523998 Αυγούστου Θεολογίτη 1 - Θάσος gmanitsass@gmail.com
 
 
Μανίτσας Γιώργος
Υπηρεσίες Λογοθεραπείας Για Διαταραχές Επικοινωνίας, Λόγου, Ομιλίας & Άρθρωσης Σε Παιδιά Και Ενήλικες
 

 
 

Το κέντρο Λογοθεραπείας δημιουργήθηκε στη Θάσο το 2012, με στόχο την υποστήριξη και την εξέλιξη των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Στα πλαίσια της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και της αποκατάστασης επικοινωνίας και αναπτυξιακών διαταραχών παρέχονται υπηρεσίες Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής Γονέων.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Στάδια Ανάπτυξης Λόγου

Στάδια Ανάπτυξης Λόγου

Με τον καιρό αυξάνονται οι γλωσσικές ικανότητες του παιδιού. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και όλα έχουν τον δικό τους ρυθμό. Οι αναφερόμενες αναπτυξιακές φάσεις βασίζονται στον μέσο όρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυτισμός

Αυτισμός

Προέρχεται από την λέξη εαυτός και δηλώνει την απομόνωση του ατόμου στον εαυτό του. Αποτελεί μια ισόβια, πολύπλοκη εκ γενετής νευροαναπτυξιακή διαταραχή που εκδηλώνεται στην ανάπτυξη και επηρεάζει πολύπλευρα την ζωή του ατόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προβλήματα Λόγου - Φωνής - Ομιλίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σπουδές πτυχίου Λογοθεραπείας στο πανεπιστήμιο της Σόφιας καθώς επίσης και μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο Επικοινωνιακές και Αναπτυξιακές Διαταραχές - Νευροαναπτυξιακές διαταραχές. Εξειδίκευση στην αποκατάσταση Λόγου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο κ.α..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επισκεφθείτε το λογοθεραπευτήριο μας εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε αφορά την ανάπτυξη του λόγου και της γλώσσας του παιδιού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ